Povežite se s nama

Vijesti

Smojver često parkira na Jadranskom trgu, “pauka” se ne mora bojati

Objavljeno

naOvog tjedna prilično veliku pažnju stanovnika Rijeke privukle su objavljene fotografije službenog vozila gradonačelnika Vojka Obersnela koji je u više navrata protupropisno parkirao, a za to je u tri navrata u posljednje vrijeme i platio kazne. Jednu kaznu izdala mu je policija, a preostale dvije najvjerojatnije prometni redari s obzirom na to da je kazna uplaćena u gradski proračun.

Obersnel je auto, ne poštujući prometne propise, auto parkirao na Pećinama u neposrednoj blizini svoje kuće, pa se zbog toga našlo i onih koji razumiju njegove poteškoće s pronalaskom slobodnog mjesta za parkiranje i takvo ponašanje.

Ne koristi samo gradonačelnik službeno vozilo 24 sata na dan, što se ipak itekako može opravdati prirodom njegova posla, već to pravo imaju i koriste direktori gotovo svih trgovačkih društava u većinskom vlasništvu Grada Rijeke. Među njih spada i Željko Smojver koji se već više godina nalazi na čelu tvrtke Rijeka Plus te za njegovu plaću građani Rijeke svakog mjeseca izdvajaju malo više od 25 tisuća kuna.

Sudeći prema fotografijama koje smo zaprimili te potvrdi da se radi o registracijskoj oznaci vozila u vlasništvu Rijeka plusa koje koristi direktor, čini se da je i Smojver povremeno sklon parkiranju protivno prometnim propisima, samo što on to čini u najstrožem centru Rijeke. Svoj službeni automobil Renault Lagunu tako prilično često zna parkirati ispred Jadranskog trga na mjesto za dostavu, stanicu za turistički autobus ili samu prometnicu. Ono što je zanimljivo u ovom slučaju spomenuti jest da je upravo i “pauk-služba” pod njegovom kontrolom, tako da je malo vjerojatno da će mu auto biti “dignut”, što je vrlo izgledan scenarij za sve ostale stanovnike i posjetitelje Rijeke koji se parkiraju na Jadranskom trgu.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram