Povežite se s nama

Sport

Šokirani Cosmi ostao je sam sjediti na stadionu: “Nemam riječi za ovo”

Objavljeno

na
Nogometaši Rijeke senzacionalno su okončali svoj nastup u SuperSport Kupu Hrvatske. Momčad BSK Bijelo Brdo, predzadnja ekipa druge lige, slavila je 2:1.

“Pobijedila je momčad koja je to zaslužila. Protivnička momčad je ušla s puno koncentracije, odlučnosti i želje za pobjedom shvaćajući da se igra samo jedna utakmica”, rekao je šokirani trener Rijeke Serse Cosmi, koji je nakon utakmice neko vrijeme ostao sam sjediti na stadionu.

“Odigrali smo utakmicu ispod očekivanja. U svih 90 minuta su oni bili agresivniji, odlučniji i manje površni. Nije mi pomoglo ni pet izmjena. Treba im čestitati jer su bili bolji i uložili više truda. Nemam riječi kojima bih opisao ovu utakmicu.”

Riječanima sada slijedi Dinamo u ligi. “Svi znamo kakav je to protivnik i da u utakmicu moramo ući s drugačijim moralom”, dodao je Cosmi.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram