Povežite se s nama

Sport

Šokirani Cosmi ostao je sam sjediti na stadionu: “Nemam riječi za ovo”

Objavljeno

na


Nogometaši Rijeke senzacionalno su okončali svoj nastup u SuperSport Kupu Hrvatske. Momčad BSK Bijelo Brdo, predzadnja ekipa druge lige, slavila je 2:1.

“Pobijedila je momčad koja je to zaslužila. Protivnička momčad je ušla s puno koncentracije, odlučnosti i želje za pobjedom shvaćajući da se igra samo jedna utakmica”, rekao je šokirani trener Rijeke Serse Cosmi, koji je nakon utakmice neko vrijeme ostao sam sjediti na stadionu.

“Odigrali smo utakmicu ispod očekivanja. U svih 90 minuta su oni bili agresivniji, odlučniji i manje površni. Nije mi pomoglo ni pet izmjena. Treba im čestitati jer su bili bolji i uložili više truda. Nemam riječi kojima bih opisao ovu utakmicu.”

Riječanima sada slijedi Dinamo u ligi. “Svi znamo kakav je to protivnik i da u utakmicu moramo ući s drugačijim moralom”, dodao je Cosmi.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram