Povežite se s nama

Sport

Sopić: Dat ćemo sve od sebe da se vratimo s tri boda

Objavljeno

naTrener Željko Sopić ima popriličnih briga uoči gostovanja nogometaša Rijeke kod Osijeka na Opus Areni (nedjelja, 19.30 sati) u 35. kolu SuperSport HNL-a. Lindon Selahi, Niko Galešić i Danilo Veiga neće biti u konkurenciji za gostovanje u Osijeku, dok je Marko Pjaca upitan. Neovisno o problemima s igračkim kadrom cilj Bijelih bit će puni plijen.

– Očekuje nas zahtjevna utakmica u Osijeku koji ima ambicije izboriti Europu, dok mi želimo ostvariti pozitivan rezultat i tako ćemo se pripremiti za ovu utakmicu. Zbrojit ćemo se i oduzeti u odnosu na prošlu i nadolazeću utakmicu protiv Dinama i pokušati ostvariti pozitivan rezultat. Dat ćemo sve od sebe da donesemo tri boda, rekao je Željko Sopić.

Trener Rijeke bit će primoran napraviti određen promjene u kadru.

– Imali smo trening u četvrtak ujutro tijekom kojeg su igrači koji su nastupili u Maksimiru radili regeneraciju na biciklima, dok su ostali bili vani. Vidjet ćemo u kojem su stanju igrači, pa u dogovoru s fizioterapeutima i liječnikom vidjeti tko će krenuti put Osijeka.

Željko Sopić, na novinarsko pitanje, ponudio je i svoje viđenje momčadi Osijeka.

– Osijek je bio u lošoj fazi, u zadnje vrijeme su se dosta podigli, ali samo rezultat govori jesi li u dobrom ili lošem trenutku i samo to se ocjenjuje. S Lokomotivom se bore za Europu i mislim da u ovom trenutku izgledaju puno bolje nego što je to bio slučaj prije dva mjeseca, a tablica nikada ne laže, poručio je Sopić.

Utakmica na Opus Areni imat će specifičan značaj za Alena Grgića koji je nogometno odrastao u Osijeku.

– Idemo odraditi utakmicu najbolje što možemo. Svaki gleda sebe, da napravi što boli rezultat, pa će takav biti i naš pristup. Idemo spremni za Osijek. Dugo sam bio u Osijeku i očekujem jako dobru utakmicu, odličnu atmosferu. Obje momčadi vode treneri s velikom karizmom i velikom energijom, a kada se to prenese na teren mi igrači budemo žešći, zaključio je Alen Grgić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže