Povežite se s nama

Sport

Sopić: Idućih deset dana moramo poginuti za klub

Objavljeno

naŽeljko Sopić imao je razloga za zadovoljstvo nakon remija u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog kupa. Nogometaši Rijeke su ostvarili primarni cilj i izborili aktivan rezultat za uzvrat, ali nisu ostvarili želju da postignu pogodak.

– Mislim da su izgledi nakon ove utakmice 50-50. Riječi su suvišne kada vidite ove predivne ljude kako navijaju. Drago mi je što ćemo doći na Rujevicu s realnom šansom da se izborimo za Kup. Željeli smo postići pogodak, imali odličnu priliku, pogodili vratnicu, pogodio ju je i Dinamo… Tvrda utakmica na kraju sezone, zato skidam kapu svojim igračima jer nije jednostavno nakon tri poraza u nizu doći na Maksimir i izboriti pozitivan rezultat. Svi zajedno moramo skupiti glave, ovih deset dana poginuti za klub i pokušati uzeti to Rabuzinovo sunce, rekao je Željko Sopić.

U uzvratnoj utakmici nogometaši Rijeke imati će prednost i pune Rujevice koja nije zanemariva stavka u ovakvim ogledima.

– Ja se iskreno nadam da će Rijeka na Rujevici igrati nikako i pobijediti utakmicu, poručio je Sopić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže