Povežite se s nama

Sport

Sopić: Morali smo prije riješiti utakmicu, igrači na trening noćas na Rujevici

Objavljeno

na
Nogometaši Rijeke upisali su drugu uzastopnu prvenstvenu pobjedu na gostovanju. Bijeli su tri boda osvojili protiv Rudeša (1:2) u utakmici u kojoj su pitanje pobjednika mogli riješiti i ranije.

– Jako teško je igrati utakmicu kad su već unaprijed upisani bodovi. Morali smo je prije riješiti, igrači moraju shvatiti da bi oni bili bolji Rijeka mora pobjeđivati. To znači da moraju ispoštovati suigrača u boljoj situaciji. Iz tog razloga nisam najsretniji, ali idemo dalje, rekao je Željko Sopić.

Sada Rijeci slijedi Jadranski derbi na Rujevici protiv Hajduka.

“Čvrsto na zemlji, odmah kad se vratimo napravit ćemo trening. To je tako i to je odlučeno prije tri, četiri dana, da ne bi bilo nekih anomalija kao onda s Goricom. Napravit ćemo kompenzacijsko-rekuperacijski trening, da igračima mogu sutra dati slobodan dan sutra i da u utorak možemo početi radni tjedan. Zadovoljni smo, ali teška utakmica, morali smo je prije riješiti. Kad imate ovako mlade igrače i kad bi svi zabijali golove – oni moraju shvatiti, ali i svi mi, Rijeka mora pobjeđivati, a to znači da moraju ispoštovati igrača u boljoj situaciji. Možda zbog toga nisam najsretniji, no pobijedili smo i idemo dalje.”

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže