Povežite se s nama

Sport

Sopić nakon Varaždina: Bili smo loši, preuzimam odgovornost

Objavljeno

na


Željko Sopić preuzeo je odgovornost za ishod utakmice u Varaždinu

– Preuzimam potpunu odgovornost za rezultat. Ja sam odlučio da igramo s ovakvim sastavom s obzirom na srijedu i finale Kupa. Nakon toga idemo u Osijek, pa nam dolazi Dinamo… Neki igrači su dosta izraubani, ali ne treba se na to vaditi. Bili smo loši, pokušali smo pritiskati, ali kada Varaždinu pokloniš dva pogotka oni se spuste u niski blok što nije lagano probiti. Znam da u svlačionici ima igrača koji misle da trebaju igrati, danas su dobili priliku, pokazali su što su pokazali i tako će biti vrednovani u budućnosti po pitanju minutaže, rekao je Sopić.

Već u srijedu na rasporedu je prva utakmica finala SuperSport Kupa protiv Dinama na Maksimiru.

– Sigurno će to biti drugačija utakmica. Smolčića smo željeli odmoriti, Mitrović je imao manjih problema s ozljedom. S druge strane slijedi maksimalna priprema za finale Kupa, nadam se da će nam svi biti na raspolaganju i da ćemo ući u borbu s Dinamom za trofej, zaključio je Sopić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže