Povežite se s nama

Sport

Sopić: Odigrat ćemo jednu pravu utakmicu na dobrom terenu

Objavljeno

na


Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Goricu (Stadion HNK Rijeka, 19.30 sati) u ogledu 31. kola SuperSport HNL-a.

Rijeka dočekuje Goricu u sjajnom niz od osam pobjeda, šest prvenstvenih, dvije u Kupu Hrvatske, te dva boda prednosti pred Dinamom koji je kroz tjedan pobijedio Varaždin (2:1) u zaostaloj utakmici.

– Malo si umišljam možda, ali mislim da dobro poznajem ekipu Gorice. Odigrat ćemo jednu pravu utakmicu na dobrom terenu, za razliku od one dvije koje smo igrali u sibirskim uvjetima u Velikoj Gorici po snijegu i kipi. Ekipu Gorice respektiram i trenera, svog prijatelja Rajka Vidovića. Očekuje nas zahtjevna utakmica, ali ponovit ću što sam rekao, nije bitno tko dolazi na Rujevicu, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke u najavi nedjeljne utakmice označivši najveće kvalitete momčadi iz Velike Gorice.

– Vidjeli smo da Gorica ima brzu i kvalitetnu kontru. Kvalitetu Pršira, Mrzljaka  u vezi glupo je uopće spominjati, a zadnja linija predvođena Krizmanićem, Lešom, Štiglecom i Maločom uopće ne treba komentirati. To su prekaljeni igrači, tu je i Banić na golu koji je jedan od najboljih vratara lige, rekao je Željko Sopić.

Utakmicu je najavio i Dejan Petrovič koji je u Istri 1961 asistirao za drugi gol, a još čeka svoj prvijenac u HNL-u.

– Čeka nas teška utakmica, kao sve tri protiv Gorice ove sezone. Igramo kući, puna Rujevica, idemo obraniti prvo mjesto i pokazati zašto smo ovdje gdje jesmo. Gol? Nadam se da će doći uskoro, rekao je Dejan Petrovič.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže