Povežite se s nama

Sport

Sopić: Ovi navijači su najveći poticaj za dalje

Objavljeno

na
Željko Sopić, trener Rijeke, imao je itekako razloga za zadovoljstvo nakon što su Bijeli pobijedili Slaven Belupo i uvjerljivom pobjedom oprostili se od sezone.

– Mislim da smo i mi i Slaven Belupo igrali bez dosta igrača, a drago mi je što su oni koji su počeli utakmicu to profesionalno odradili. Jako mi je drago što smo dali priliku našoj mladosti, našim juniorima… Moram se zahvaliti i ovoj našoj predivnoj publici koja je došla u nedjelju u 15 sati, u vrijeme ručka, po kiši. Kada Rijeka igra ništa nije teško i skidam im kapu, rekao je Sopić.

Trener i igrači Rijeke nakon utakmice jedva su se dokopali tunela i svlačionica kroz ruke razdraganih navijača koji su s njima slavili kraj sezone.

– Ljude ne možeš prevariti. Oni znaju koliko su se ovi dečki žrtvovali za ovaj rezultat. Kada se pogleda ova masa ljudi koji su ostali navijati na terenu to je najveći poticaj za daljnji rad i mogu im samo reći – hvala!

Sopić se na kraju i osvrnuo na sezonu koja je iza nas.

– Mislim da je sezona jako uspješna. Uvijek se može bolje, ne treba se zadovoljiti malim stvarima. Na greškama se uči, svakim danom želimo biti sve bolji i bolji, a to možemo postići samo mukotrpnim treningom i radom, zaključio je Željko Sopić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže