Povežite se s nama

Sport

Sopić: Učinit ćemo sve da Rabuzin dođe na Rujevicu

Objavljeno

naŽeljko Sopić i Veldin Hodža, trener i veznjak Rijeke, najavili su uzvratnu utakmicu finala SuperSport Hrvatskog kupa u kojoj će Bijeli u srijedu od 18 sati dočekuju Dinamo. Trener je u najavi utakmice bio jasan, zajedno sa stožerom, igračima i osam tisuća navijača na tribinama tražit će se samo – pobjeda.

– Računica je jasna, treba nam pobjeda da bismo osvojili naslov pobjednika Hrvatskog kupa. Svojom izvedbom na Maksimiru smo se doveli u ovu situaciju, ozračje u momčadi je jako dobro, manje više smo svi zdravi i orni i vjerujem da ćemo se u srijedu na jako dobar način predstaviti svojim navijačima i učiniti sve da Rabuzinovo sunce dođe na Rujevicu, rekao je trener Sopić.

U odnosu na utakmicu u Osijeku u kadar bi se trebao vratiti Marko Pjaca dok je nastup vrijednog veznjaka Lindona Selahija i dalje upitan.

– Selahi je i dalje upitan. Pjaca je dobro, odradio je terapije koje je trebao, dok ćemo za Lindona odlučiti prije utakmice. Samo zdravi i spremni igrači će istrčati na travnjak.

Utakmica u Maksimiru je završila bez golova, ali trener Sopić je istaknuo da neće biti nikakvog kalkuliranja.

– Sigurno nećemo igrati utakmicu na 0:0, nismo je igrali ni u Maksimiru, bez obzira kako je to izgledalo. I tamo smo do zadnje trećine igrali dobro, ali bili smo možda malo brzopleti, imali vratnicu, priliku Marića. Izašli smo s gardom da postignemo pogodak, ali nešto se pitalo i Dinamo. Ovo finale se gleda u kontekstu dvije utakmice, gledali smo sve detalje i mogućnosti, ali znamo da nam igra samo pobjeda, istaknuo je trener Rijeke.

Iz kuta svlačionice utakmicu je najavio Veldin Hodža.

– Već smo puno puta igrali protiv Dinama. Znamo da će biti teško, ali igra nam samo pobjedu i to ćemo pokušati ostvariti, jasno je poručio Hodža.

Veldin je dijete kluba, prošao je sve uzraste u HNK Rijeka, a sada će imati priliku osvojiti i svoj prvi seniorski trofej.

–  Poseban je osjećaj igrati ovakvu utakmicu, posebno meni koji sam u klubu od malih nogu i naravno da bih volio osvojiti trofej s Rijekom. Porazi? Nisu ništa poremetili. Cijelu sezonu igramo dobro, ali u finalu idemo osvojiti Kup, poručio je Hodža.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže