Povežite se s nama

Sport

Sopić uoči Gorice: Imamo problema, ali vjerujem da će 11 igrača na terenu dati sve od sebe

Objavljeno

na
Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Gorice (Gradski stadion, 17.10 sati) u utakmici 22. kola SuperSport HNL-a.

Rijeka u Veliku Goricu stiže samo 19 dana nakon što je odigrana zaostala utakmica četvrtog kola u kojoj su bijeli slavili 3:2.

– Igramo drugu utakmicu protiv Gorice u kratkom vremenu. Bez obzira na nešto lošije rezultate Gorice mislim da su dobra momčad i da će se boriti za vrh do kraja prvenstva. Dobro su vođeni, u životu nekad radite naporno i nemate uspjeha, ponekad ne radite maksimalno, a imate rezultate.  Mi imamo određene probleme, ali iskreno se nadam i vjerujem da 11 igrača koji će istrčati da će ostaviti zadnji atom snage na terenu da probamo uzeti tri boda. Nadam se da će se “krvna” slika momčadi popraviti, ali nisam optimist za ovu utakmicu protiv Gorice, rekao je Željko Sopić u najavi utakmice.

– Gorica je ozbiljna momčad koja se bori za plasman u Europu. Moramo biti na 100 posto da bismo tamo uzeli ono po što smo došli, rekao je Bruno Bogojević.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže