Povežite se s nama

Sport

Sosa: Travnjak na Rujevici nije dobar, znao je biti bolji

Objavljeno

na

Foto: Drago Sopta/HNS


Hrvatski reprezentativci Borna Sosa i Josip Šutalo obratili su se novinarima uoči kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj. Hrvatska igra s Latvijom u Rijeci 8. rujna te tri dana zatim u Jerevanu kod Armenije. Hrvatska je u prve dvije utakmice osvojila četiri boda, remijem protiv Walesa u Splitu i pobjedom kod Turske.

Sosa: Imao sam šest-sedam ponuda

“Ajax je velik klub, ekipa je mlada, Josip i ja smo jedni od starijih igrača tamo. Važno je da se ta ekipa skupi što prije. Bilo je sigurno šest-sedam službenih ponuda koje je Stuttgart odbio, uglavnom jer smo bili u borbi za ostanak. Izašli su mi u susret, bilo je malo stresno zadnji dan. Imam lijepe uspomene u Ajaxu.

Travnjak na Rujevici nije dobar, nije idealan, znao je biti bolji. Dosta je sklizak. Sačuvat ćemo ga par dana jer će nam morati biti dobar za utakmicu. Nama u prilog ide to da travnjak bude dobar kako bi mogli bolje igrati.

Josip i ja nismo igrali zajedno u Dinamu, Ja sam taman otišao u Stuttgart kad je on počeo igrati za prvu momčad Dinama. S Jakovom Medićem se odlično poznajem, igrali smo zajedno i ljetovali. Naše obitelji su u dobrim odnosima. Mislim da je bio sretan kad sam ja došao u Ajax.

Španjolska u Ligi nacija? Nemamo si što zamjeriti. Potukli smo se s najboljima, žao nam je, naravno, što nismo osvojili zlato, ljepše bi to izgledalo”, rekao je lijevi bek hrvatske reprezentacije, također novi igrač Ajaxa, Borna Sosa.

Šutalo: Iznenadilo me što sam bio kapetan Ajaxa

“Ajax je velik klub i sretan sam što sam ostvario taj transfer, imaju stil igre kakav meni odgovara. Ne mogu puno više od toga reći. Iznenadio sam se kad su mi u Ajaxu dali kapetansku traku. Trener mi je rekao da ću biti treći po hijerarhiji što se kapetana tiče. Mislim da sam se snašao dobro.

Boško Šutalo se vraća nakon teške ozljede. Znamo svi njegovu kvalitetu, trebat će mu neko vrijeme da se privikne na tempo jer nije dugo igrao”, rekao je stoper hrvatske reprezentacije i novi igrač Ajaxa Josip Šutalo.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže