Povežite se s namaNekako s proljeća, a da ne kažemo ljeta život je ugodniji laganini! Tako se i Soundset radijska grupa koja broji 7  radijskih postaja u Hrvatskoj, u sklopu koje je i jedna od omiljenih županijskih radio postaja – Soundset Trsat odlučio postati Laganini FM. Budimo vas, pratimo na posao ili kroz dnevne obaveze, dočekujemo nakon posla i opuštamo navečer. Ista ekipa, iste dobre emisije i sve važne informacije s našeg područja i dalje se u zarazno dobrom raspoloženju isporučuju kroz vaše zvučnike na istim frekvencijama nekadašnjeg Trsata, a glazba je još bolja!

Mnogi su upoznati s nedavnim zbivanjima oko jednog zagrebačkog radija koji je preko noći promijenio ime i stil u nešto što mnogima i nije blisko. Naime, stara frekvencija zagebačkog Laganini FM-a od početka svibnja  je u vlasništvu drugog nakladnika, ali ne i brand LAGANINI FM, pa je Laganini FM nastavio svoj rad prvo putem streama, a od sad i na svim omiljenim frekvencijama.

„Kako je Laganini FM prepoznat od strane slušatelja sa svojom jedinstvenom glazbenom bazom, odluka je bila jednostavna i brza – napraviti rebranding cijele Soundset grupe kako bi pružili slušateljima što više dobre glazbe i dobrog raspoloženja, pa je tako i naš Soundset Trsat postao Laganini FM Rijeka.“- potvrđuje nam glavna urednica riječkog Laganinija Vedrana Lisica.

Osim toga kanal Laganini digital možete slušati na novoj platformi u cijeloj Hrvatskoj. A sve dodatne informacije pronaći na web stranici laganini.fm

„Radio mora ići u korak sa svojim slušateljima, pratiti njihov puls, njihove potrebe. A priznat ćete sve je nekako ljepše kad kroz život idemo laganini.“ – poručuju s riječkog Laganini FMa kojeg i dalje možete slušati na dobro poznatim frekvencijama 87,6 ili 91,0 MhZ u svim djelovima naše županije. A krenete li put Istre, odnosno Pule, izvrsna glazba samo se nastavlja na pulskom Laganini FMu (nekadašnjem Soundset Giardini) na 87,7 MhZ.