Povežite se s nama

Mozaik

Specijaliteti španjolske kuhinje i ovog vikenda u Ribici na Kantridi

Objavljeno

na


Nakon brojnih upita dragih gostiju kada će opet moći uživati u “buffet de tapas espanolas” i degustacijama vina, sira, i Pata Negra pršuta, u konobi Ribica odlučili su da to „kada“ bude upravo ovog vikenda.

Od petka do nedjelje (28. – 30.08.) za vas će spremati i servirati brojne gastro delicije španjolskog podneblja poput najfinijih sorti iberijskog crnog pršuta, odabranih vrsta delikatesnih sireva te autohtonih sorti vina, a kao posebna atrakcija naći će se tu i impozantni gof, riba od 30-ak kilograma i dužine preko 1,2 metra koja će se pred gostima filetirati i pripremati za daljnju obradu u kuhinji.

Ovakve divne španjolske ljetne večeri bez iste takve glazbe ne mogu se niti zamisliti. Za posjetitelje su kroz sva tri dana mediteranskog gastro putovanja pripremili i temperamentnu senzualnu španjolsku glazbu, kako bi osim čula okusa i onaj slušni bio zadovoljen.

Veselimo se zajedničkom vikendu koji je pred nama, te vas pozivamo da svoje mjesto rezervirate na broj 051/631 365, poručuju iz Ribice.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram