Povežite se s nama

Sport

Sportski vikend u Opatiji povodom manifestacije “Oaza wellnessa”

Objavljeno

na


Nadolazeći vikend u Opatiji će biti ispunjen sportskim aktivnostima. U subotu će po uobičajenom rasporedu u 10 sati ispred Ville Angiolina krenuti besplatna nordijska šetnja kroz povijest Opatije u organizaciji KŠR Gorovo. Ove subote nas lagana ruta Lungomarem vodi do Ike u ukupnoj dužini od 8 km. Uz stručno vođenje, osigurani su i štapovi za 40 sudionika. Od ove subote kreću otvorena vrata Dynamic Fitnessa u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, gdje će za sve zainteresirane od 12:00-16:00 sati biti besplatan ulaz i savjeti trenera. Vrata ostaju otvorena i svake sljedeće subote do kraja ožujka. 

Dan bogat događanjima zaključit će trail utrka Noćna Rika „Carmen Sylva“ u organizaciji SRK Rika. Očekuje se oko 100tinjak natjecatelja, koji će startati sa Slatine i protrčati rutom kroz šumsko šetalište Carmen Sylva do Pobri, te nakon spusta kroz naselje Kosovo na plažu Lipovica Lungomarem natrag do Slatine. Uz sportski, utrka će imati i humanitarni karakter jer će se dobrovoljni prilozi sudionika donirati Udruzi osoba s invaliditetom Grada Opatije, ali i zabavni program uz DJ-a. Prijave su moguće putem weba na www.rika.hr, a preuzimanje startnih brojeva će biti od 19 sati u caffe baru Kremenko na kupalištu Slatina, dok je start utrke zakazan u 20 sati.  

U nedjelju, 10. ožujka, najpoznatiji hrvatski trener i motivator Mario Mlinarić održat će trening na otvorenom u parku ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer s početkom u 10 sati, a besplatni „MM treninzi“ održavat će se i svake nedjelje do kraja mjeseca. U slučaju kiše ove nedjelje, trening će se održati u dvorani u Kulturnom domu Zora.

Osim sportskih aktivnosti, i ovoga vikenda će biti sadržaja za one koji vode brigu o zdravoj prehrani i životu. U subotu, 9. ožujka, dan će početi uz ekološki sajam na opatijskom „mrkatu“ u organizaciji Udruge Žmergo, a od 16 do 18 sati u dvorani KD Zora pod vodstvom Damira Manole održava se zanimljiva besplatna bioterapijska radionica za dame, povodom Međunarodnog dana žena. Za radionicu je potrebna prethodna prijava na web stranici www.bioterapije.com. U Amadria Park Hotelu Milenij tijekom vikenda održava se dvodnevna radionica Wellness u funkciji zdravlja: Samoosvještavanje o potrebi brige za vlastito tijelo.

Podsjećamo da se tijekom manifestacije „Ožujak – oaza wellnessa“ održavaju i besplatne radionice Yoga i meditacija u pokretu Medical Wellness akademije 12. i 19. ožujka te radionica obuke masaže za parove „Ruke koje vole“ Ortosan – Medical Wellness centra 11. i 27. ožujka. 

Tijekom opatijskog mjeseca sporta i zdravlja, hoteli i wellness centri pripremili su posebne ponude tretmana i wellness programa uz značajne popuste

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže