Povežite se s nama

Nakon dugo vremena Srdoči su ponovo dobili kontakt policajca. Kontakt policajac zadužen za područje mjesnog odbora Srdoči je Pavo Antunović,  viđat ćete ga redovito na ulicama našeg naselja

Kontakt-policajci su policijski službenici koji u neposrednoj suradnji s građanima rješavaju probleme vezane za sigurnost lokalne zajednice. Svaki kontakt-policajac obavlja službu na kontaktnom području čija se veličina određuje prema broju stanovnika, sigurnosnih događanja, kaznenih djela i prekršaja kao i broju važnijih institucija.

Kontakt policajac zadužen za područje mjesnog odbora Srdoči je Pavo Antunović, a možete  ga kontaktirati na broj telefona +385 51 439 121,  ili na elektronsku adresu pantunovic@mup.hr.

Više o kontakt policajcima pročitajte na stranicama Središnjeg državnog portala više o II. policijskoj postaji kojoj pripada područje naselja Srdoča pročitajte na stranicama II. policijska postaja Rijeka o kontakt policajcima II. policijske postaje pogledajte u dijelu stranice koji govori o kontakt policajcima.