Povežite se s nama

Mozaik

Stand-up “Detalji” Gorana Vugrineca u HKD-u

Objavljeno

na


akon što je ovoga ljeta kiša odgodila njegov stand-up Detalji na Trgu riječke rezolucije, Goran Vugrinec ponovno se vraća u Rijeku u ponedjeljak 21. rujna u 20 sati, na pozornicu HKD-a na Sušaku.

Novi show Vugrineca donosi priču o svakodnevici koja izgleda kao rutina svih nas, no kad malo bolje pogledamo, zapravo je prepuna duhovitih i smiješnih anegdota. Materijal koji je čekao svoju priliku da zasja obuhvaća dobar dio Goranove karijere i objedinjuje unaprijeđene i nove fore. U više od 100 minuta, Detalji će vas smjestiti u situacije u kojima ćete se sigurno prepoznati – od odlaska u kazalište preko problema s dragom nam tehnologijom do nezaobilaznog (ne)razumijevanja s obitelji.

Gorana Vugrineca opisuju kao najhiperaktivnijeg komičara u Hrvatskoj. Stand-upom se počeo baviti 2009. godine. Prvi nastup prošao je katastrofalno. Imao je tri fore od čega je dvije loše ispričao, a treću zaboravio. No, svidjelo mu se i zagrizao je. Iste godine u listopadu osvaja svoju prvu titulu mjesečnog pobjednika Otvorenog Mikrofona i počinje nastupati s profesionalcima, a već je neko vrijeme dio Lajnap ekipe. Iza sebe sada ima više od 800 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Pojavljivao se i na malim ekranima – na RTL-ovom Klubu smijeha te Standupexpressu na Comedy Centralu Extra.

Ulaznice po cijeni od 50 kn u pretprodaji i 60 kn na dan nastupa moguće je kupiti preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije događanja na blagajni HKD-a na Sušaku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže