Povežite se s nama


Zagrebačko naselje Dubrava ove subote navečer bila je domaćin osmom po redu izdanju borilačkog eventa Bilić-Erić security Fight Night, na kojem su svoje mjesto pronašla i dva borca s našeg područja.

U glavnoj borbi večeri nastupio je Riječanin Zoran Majkić, koji je za suparnika imao upravo borca iz tog najvećeg zagrebačkog kvarta. Josip Perica pokazao se iznimno čvrstim suparnikom, borba je tijekom prve dvije runde bila prilično izjednačena. S obje strane su sijevali izuzetno opasni udarci, no kako je meč odmicao tako je Majkić preuzimao kontrolu. U trećoj rundi je jednim odličnim udarcem u jetru poslao i Pericu na pod, koji je ipak skupio snage privesti meč kraju. Majkić je u konačnici zasluženo slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Malo prije njega u ring je ušao i Opatijac Ivan Stanić, inače nekadašnji WBC Muay Thai prvak svijeta. Njemu je protivnik bio ujedno nedavni Majkićev suparnika, Danilo Tošić iz Banja Luke. Stanić je od samog početka kontrolirao borbu te smirenim i taktičkim tempom odradio sve tri runde bez ikakvih poteškoća. Suci su mu zahvaljujući popriličnoj tehničkoj dominaciji dodijelili također pobjedu jednoglasnom odlukom.

Među približno tisuću gledatelja, našlo se i nekoliko poznatih imena, poput nogometnog trenera Miroslava Blaževića, ali i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.