Povežite se s nama

Mozaik

Stanovnici Klane uz druženje zajedno okitili bor

Objavljeno

na


U Klani je ove godine nakon stanke od dvije „zaražene“ godine konačno ponovno održano tradicionalno predblagdansko druženje sa zajedničkim kićenjem bora kao glavnim motivom ispred zgrade Općine Klana. Riječ je o druženju za koje je ideja nastala još prije desetak godina u općinskom Multimedijalnom centru, a koje naglasak stavlja na zajedništvo.

Općini Klana kao glavnom organizatoru i pokrovitelju događaja ove se godine spremno pridružilo osoblje Dječjeg vrtića Čarobna šuma. Centrom Klane širio se miris toplog čaja, punča i kuhanog vina, a za glazbenu podlogu s prigodnim pjesmama pobrinuli su se članovi Nogometnog kluba Klana. Osnovna škola Klana obogatila je program svojim štandom s kolačima. Neizostavno je u druženju sudjelovalo i Dobrovoljno vatrogasno društvo Klana čiji su članovi doveli Djeda Božićnjaka kojemu su se posebno veselila sva djeca.

Bor je okićen ručno izrađenim ukrasima nastalim u kreativnim radionicama dječjeg vrtića i Multimedijalnog centra. Ovo je druženje rezultat suradnje između navedenih institucija i udruga, okupilo je mnogobrojne sudionike najrazličitije dobi na čijim se licima jasno moglo vidjeti koliko uživaju u blagdanskoj atmosferi. 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže