Povežite se s nama

Vijesti

“Startaj Hrvatska” – iz Opatije stižu jedinstvene BIO snack pločice Superheraw

Objavljeno

na


Tijana Božović Galjanić iz Opatije kandidatkinja je projekta „Startaj Hrvatska“ kojeg su pokrenuli SPAR Hrvatska i Nova TV, a koju su gledatelji imali prilike upoznati u trećoj epizodi. Tijana se predstavila sveganskim, BIO snack pločicama Superheraw namijenjenim svim superherojima i onima koji će se tako osjećati nakon što konzumiraju ovaj nevjerojatno ukusan i hranjiv proizvod, navodi se u priopćenju.

Superheraw pločice sastoje se od suhog voća, orašastih plodova, sjemenki i drugih sastojaka kontroliranog ekološkog podrijetla. U svakoj Superheraw pločici sadržane su sve super moći pa su one tako ekološke, veganske, bez glutena, bez rafiniranog šećera i, ono najbolje, ručno su rađene. Ideja za ovim pločicama Tijani je sinula kada je shvatila da se mora uhvatiti u koštac s jakim alergijama svoga sina na hranu. Nije ga htjela zakinuti za slatkiše koje obožava pa je istražujući alternative pronašla savršen i zdrav slatkiš koji je uskoro postao neizostavan i u sportskoj torbi njezina supruga, bivšeg profesionalnog sportaša.

Superheraw pločice odličan su snack i ukusan međuobrok, a osim što su izuzetno hranjive, dostupne su u čak pet različitih okusa – voće i orašasti plodovi, kokos i sjemenke konoplje, lješnjak i kakao, kakao i naranča te borovnica i indijski orah. Podloga svim ovim okusima je najmanje sedam čistih, ekološkihsastojaka koji su ručno usitnjeni, hladno prešani i pakirani kako bi se lako mogli ponijeti u školu, na posao, putovanja i sportske aktivnosti. Datulje grožđice,lješnjaci, industrijska konoplja, kokos čips, indijski orasi imahune vanilije samo su neki od njih.

Tijekom procesa pripreme proizvoda za police velikog trgovačkog lanca imala je podršku stručnog tima SPAR-akoji joj je davao „vjetar u leđa“ kako bi svoje Superherawstavila u prodaju. Uz to, posebno za ovaj projekt poduzetnica je razvila i novi okus svog proizvoda kojimje u finu pločicu spojila borovnice i indijski orah.

Superheraw pločice mogu se kupiti u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima na 51 lokaciji diljem Hrvatske. Uz Tijanu, priliku za plasmanom svog proizvoda uz pomoć SPAR-a Hrvatska dobilo je još sedam drugih poduzetnika. Ne propustite ih upoznatisubotom u popodnevnom terminu na programu Nove TV.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram