Povežite se s nama

Vijesti

Štimac: Želimo ženu na čelu Primorsko – goranske županije

Objavljeno

na
Povodom Međunarodnog dana žena, nezavisni kandidat Davor Štimac zaželio je sretan Dan žena svim ženama a nakon toga, na tri lokacije u centru Rijeke, dijelio je lončanice s maćuhicama. Tom simboličnom gestom promovirao je ravnopravnost spolova, koju tim DA ŠTIMA GRAD živi svakoga dana.

Okupljenim novinarima Davor Štimac je najavio da će na njegovoj nezavisnoj listi za gradsko vijeće biti 50 posto žena, odnosno 15 žena, koje će biti ravnopravno raspoređene s muškarcima. “Time želimo pokazati da ravnopravnosti ne pristupamo deklarativno, nego želimo da u ovom gradu žene budu zaista potpuno jednake muškarcima”, istaknuo je Štimac. 

Nezavisna lista Davora Štimca složena je prema zaslugama, a ne po spolu, žene su zastupljene jednako kao i muškarci jer svojom stručnošću, sposobnošću i zalaganjem mogu puno napraviti da Rijeka zaista štima. ‘’Želimo živjeti ravnopravnost i živjeti u društvu ravnopravnosti’’, rekao je Davor Štimac.

Kandidat za gradonačelnika je, takodjer, najavio skoro predstavljanje žene koju će predložiti za županicu Primorsko-goranske županije. ‘’Trenutačno u Hrvatskoj nemamo niti jednu županicu i koristimo ovaj dan da pošaljemo poruku da se to mora promijeniti. Sigurni smo da će naša kandidatkinja dobro voditi ovu županiju i raditi na boljitku ovoga kraja.’’ Rijeka i Primorsko-goranska županija provodit će ravnopravnost među spolovima svakoga dana, a ne samo jedan dan u godini. ‘’Cijeli život su mi u poslu, kao liječniku, glavni suradnici upravo bile žene. Zalagao sam se i zalagat ću se za ravnopravnost spolova u svakom smislu te riječi!’’, naglasio je Davor Štimac.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram