Povežite se s nama

Mozaik

Stiže Golden četvrtak, popusti, dupli bodovi i STEM radionice za klince

Objavljeno

na
Već i ptice na grani znaju da je drugi četvrtak u mjesecu rezerviran za Golden četvrtak! Ovaj četvrtak, 13. lipnja 2024. idealna je prilika za ljetnu kupovinu uz posebne popuste i akcije, kao i duple bodove na Golden Tower kartici.

Svakako, prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 1 EUR, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici. Minimalan iznos računa je 10 EUR. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem mobilne aplikacije.

Na lipanjski Golden četvrtak u Tower Center Rijeka stiže riječka udruga Centar tehničke kulture Rijeka koja se bavi edukacijom građanki i građana u području tehničke kulture, informatike, robotike i STEM-a.

U četvrtak, 13. lipnja, u popodnevnim satima, s početkom u 17 sati do 19 sati, u Tower Centru Rijeka moći ćete zaigrati robotski nogomet, upravljati robotskim pčelicama koje zuje po kontinentima, s edukativnim robotom Cubettom istražiti svemir, uhvatiti zaigranu svjetleću lopticu i natjecati se u slaganju tangrama. Za najbrže i najspretnije osigurane su i nagrade. Događanje se odvija na 2. katu Centra.

Podsjećamo, da je ovo zadnji Golden četvrtak prije ljetne stanke. Golden četvrtak u punom sjaju vraća se opet u rujnu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže