Povežite se s nama

Vijesti

Što je to u petak navečer izvodila riječka policija?

Objavljeno

na

Foto: Dora B.Društvene mreže u petak navečer bile su prepune komentara o velikoj policijskoj akciji u raznim dijelovima Rijeke i okolice, a nisu izostale ni snimke. Brojni Riječani upozoravali su svoje sugrađane da neuobičajeno veliki broj policijskih službenika sudjeluje u zaustavljanju apsolutno svakog vozila koje je naišlo u određenom trenutku na lokaciji na kojoj su se nalazili.

No, osim što su detaljno kontrolirali promet, tijekom svakog premještaja policijska kolona od približno 7-8 službenih vozila kretala se s upaljenim plavim rotacijskim svijetlima. Bio je prisutan čak i policijski prestač, ali i policijski kombi. Mnogima je to zapelo za oko s obzirom na to da su se vozili u koloni i to s jednog kraja Rijeke na drugi, a naročito veliku pažnju privukli su kad su s “upaljenom rotacijom” prolazili Rivom u petak navečer oko 22:30 sati. U konačnici su se zaustavili pored kazališta gdje su ponovno zaustavljali i kontrolirali praktički svako vozilo koje je naišlo.

Takvu policijsku pratnju nemaju ni premijer Plenković ili predsjednik Milanović prilikom dolaska u službeni posjet, pa nije trebalo dugo da krenu gradom kolati razne teorije, a mogla su se čuti primjerice nagađanja kako je to “zbog velike pljačke koja se večeras dogodila, a u zrak su dignuti i dronovi”.

Portal Fiuman odmah je u petak navečer poslao upit Policijskoj upravi primorsko – goranskoj kako bismo saznali nešto više o toj zaista nesvakidašnjoj policijskoj akciji, ali pet dana kasnije i dalje nema nikakvog odgovora.

Riječani tako zasad ostaju bez odgovora na pitanje što se dogodilo da je bila potrebna prilično velika demonstracija policijske sile.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram