Povežite se s nama

Iz mjesnog odbora Srdoči obratili su se svojim stanovnicima na učestale pritužbe vezane uz javnu rasvjetu, a to je vijest koja će sigurno biti zanimljiva i stanovnicima svih drugih dijelova Rijeke…

“Poštovani sugrađani, često u mjesni odbor dobivamo upite oko javne rasvjete na području našeg mjesnog odbora stoga smo odlučili vezano uz to napraviti malu obavijest koja slijedi:

Sva rasvjetna tijela javne rasvjete trebaju biti upaljena cijelu noć. Na području MO Srdoči ne postoje javna rasvjeta koja se pali na senzore, niti rasvjetna tijela koja rade parne/neparne datume, određeni dio noći (2-3 sata rade pa ponovo dio noći ne rade), koje su podešene da žmirkaju ili sl., kako smo već čuli od naših sugrađana. Ako je riječ o nečem sličnom, onda su to neispravna rasvjetna tijela.

Kvarovi na javnoj rasvjeti se redovno popravljaju po dojavi. Ako uočite neispravno rasvjetno tijelo molimo da nam javite u tajništvo mjesnog odbora, osobno, mailom ili telefonom, ili na dolje navedeni direktni kontakt telefon. Može se dogoditi da službe za popravak, koje popravak obavljaju tijekom dana kada lampe nisu u funkciji zamjene krivu lampu u rasvjetnom tijelu, ako takvo rasvjetno tijelo ima dvije lampe. Također se može dogoditi da se na izlasku na zahtjev u noćnim satima zaključi da lampa realno radi (lampa koja radi povremeno po par sati) a zapravo je neispravna. U tom slučaju treba ponovo nazvati za tjedan dana. Kvarovi se u pravilu rješavaju u roku od jednog do tri dana, i mnogi naši sugrađani zovu nas povratno ugodno iznenađeni brzinom kojom se kvarovi rješavaju.

Pri prijavi neispravne lampe bitno je da se točno opiše lokacija rasvjetnog tijela koje se prijavljuje te navede pozicija u odnosu na neku adresu, npr: druga lampa južno od ulaza u zgradu na adresi, kućni broj”, poručuju iz MO Srdoči.

Direktan broj za prijavu kvara na javnoj rasvjeti: 051/301-070