Povežite se s namaNeutješni članovi obitelji, susjedi te brojni prijatelji u četvrtak su na ravnogorskom groblju na posljednji počinak ispratili Josipa Kruljca, 21-godišnjeg mladića čija je smrt u crno zavila to goransko naselje, piše Jutarnji list.

Josip je poginuo u tragediji koja se dogodila u srijedu oko četiri sata ujutro nedaleko od Trsatskih stuba. U blizini kapelice na samom početku stuba, iznad Titova trga, nesretni je mladić, hodajući po rubu, uz stijene, izgubio ravnotežu i pao u 13 metara duboku provaliju, u dvorište kraj obližnjih zgrada. Vrlo brzo su do ruba zida dotrčali njegovi prijatelji i prijateljica, pozvana je i Hitna pomoć koja je, na žalost, mogla samo konstatirati smrt.

Josipa Kruljca prijatelji su opisali kao vedru i izrazito pozitivnu osobu. Bio je omiljen u društvu i aktivan u društvenom životu svoje Ravne Gore koju je jako volio. U Rijeci je završio Medicinsku školu, smjer veterinarski tehničar, nakon čega je upisao Tehnički fakultet, na kojem je bio student treće godine.

Večer prije tragedije počela je bezbrižnim studentskim izlaskom, što nije neuobičajeno za mnoge studente utorkom u Rijeci.

Kruljac se, navodno, s prijateljima družio na parkiralištu na Delti, nakon čega su otišli u stan jedne prijateljice na Bulevardu, kvartu nedaleko od Trsatskih stuba i mjesta tragedije. Neoprezno penjanje po rubu stijena za Kruljca je završilo kobno. Policija je njegovu smrt okarakterizirala kao nesretni slučaj, javlja Jutarnji list.