Povežite se s nama

Vijesti

Studenti Pravnog fakulteta u Rijeci na praksi u Primorsko-goranskoj županiji

Objavljeno

naRavnatelj Regionalne razvojne agencije Primorsko-goranske županije Vedran Kružić sa suradnicima primio je u sjedištu Županije osmero studenata Pravnoga fakulteta u Rijeci koji odrađuju svoju praksu u okviru Klinike za europsko pravo.

Studenti su tom prigodom imali priliku upoznati se s djelokrugom rada županijske Regionalne razvojne agencije te dvaju županijskih Upravnih tijela – Ureda županije i Upravnog odjela za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima.

Osvrnuvši se na dobru suradnju s fakultetima Sveučilišta u Rijeci ravnatelj Kružić je naglasio: “Nama je dobro poznato da je zakonodavni okvir osnova svih aktivnosti, cijele ekonomije i svih događanja, pogotovo regionalnog razvoja. Želja nam je upoznati i pripremiti studente na ono što ih čeka u njihovim poslovnim karijerama, a s druge strane osluhnuti i vidjeti da li se među njima nalazi netko tko će nama u Agenciji dobro doći tako da je to jedna win-win situacija”.

Studenti su bili posebno zainteresirani za konkretne aktivnosti u okviru provedbe EU projekata u Županiji, formiranje indeksa globalne konkurentnosti, ali i za mogućnosti koje međunarodna i međuregionalna suradnja nudi jedinicama regionalne samouprave.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže