Povežite se s nama

Vijesti

Studenti Pravnog fakulteta u Rijeci na praksi u Primorsko-goranskoj županiji

Objavljeno

na
Ravnatelj Regionalne razvojne agencije Primorsko-goranske županije Vedran Kružić sa suradnicima primio je u sjedištu Županije osmero studenata Pravnoga fakulteta u Rijeci koji odrađuju svoju praksu u okviru Klinike za europsko pravo.

Studenti su tom prigodom imali priliku upoznati se s djelokrugom rada županijske Regionalne razvojne agencije te dvaju županijskih Upravnih tijela – Ureda županije i Upravnog odjela za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima.

Osvrnuvši se na dobru suradnju s fakultetima Sveučilišta u Rijeci ravnatelj Kružić je naglasio: “Nama je dobro poznato da je zakonodavni okvir osnova svih aktivnosti, cijele ekonomije i svih događanja, pogotovo regionalnog razvoja. Želja nam je upoznati i pripremiti studente na ono što ih čeka u njihovim poslovnim karijerama, a s druge strane osluhnuti i vidjeti da li se među njima nalazi netko tko će nama u Agenciji dobro doći tako da je to jedna win-win situacija”.

Studenti su bili posebno zainteresirani za konkretne aktivnosti u okviru provedbe EU projekata u Županiji, formiranje indeksa globalne konkurentnosti, ali i za mogućnosti koje međunarodna i međuregionalna suradnja nudi jedinicama regionalne samouprave.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže