Povežite se s nama

Mozaik

Studenti Tehničkog fakulteta organiziraju humanitarni kviz “InženjeRi za inženjere”

Objavljeno

na
Kako je cijela hrvatska populacija upoznata, na dan 29. prosinca 2020., na samom kraju jedne iznimno naporne godine, nedaleko od Petrinje u Sisačko-moslavačkoj županiji udario je potres velike jačine koji je za sobom ostavio kobne posljedice. Na veliku žalost, sedam osoba je poginulo, a brojna populacija u Petrinji, Sisku, Glini i okolnim mjestima ostala je bez svojih domova, time izgubivši veliki dio svoje imovine i životnog prostora u samo par sekundi. Populacija tog kraja još dugo će snositi materijalne i psihološke posljedice te nesreće.

“Jedan dio te populacije, naravno, čine studenti ne samo Sveučilišta u Rijeci, već i Tehničkog fakulteta. Iz tog razloga, mi kao Studentski zbor Tehničkog fakulteta u Rijeci osjećamo iznimnu potrebu pomoći našim kolegama, a prema aktualnim informacijama s terena i samih osoba koje traže pomoć, najveća je potreba za financijskom podrškom.

U svrhu sudjelovanja u pomaganju unesrećenim studentima i njihovim obiteljima, organiziramo Humanitarni kviz općeg znanja pod nazivom “InženjeRi za inženjere” koji će se održati na online platformi iz epidemioloških razloga.

Kviz će se održati 29.1.2021. (petak), s početkom u 19 h. Prijave smo otvorili jučer i objavili na društvenim mrežama Studentskog zbora Tehničkog fakulteta te nam je i sami Tehnički fakultet i dekan prof. dr. sc. Duško Pavletić dao izravnu podršku i pomogao oko prikupljanja informacija potrebitih studenata čijim obiteljima će se uplaćivati donacije prikupljene uplaćivanjem kotizacija za prijavu na kviz (100 kn / ekipno od 4 sudionika).

Cilj nam je prikupiti što veći broj ekipa/sudionika, a time i veća financijska sredstva, tj. donacije za naše studente kojima je potrebna pomoć u teškim vremenima. Nadamo se da smo Vas dojmili inicijativom i da će te nas podržati promocijom projekta kako bi bili sve bliži našem cilju. Također, imamo u planu nastaviti s istim načinom prikupljanja donacija za razne humanitarne svrhe ako će navedeni kviz imati veliki odaziv i pozitivne odgovore na anketi koji će se provoditi poslije kviza”; poručuju iz Studentskog zbora Tehničkog fakulteta.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram