Povežite se s nama

Vijesti

Studenti u Rijeci boravište mogu prijaviti samo u bivšoj II policijskoj postaji

Objavljeno

na

Ilustracija

Riječka policija obavještava sve studente s područja grada Rijeke da od ponedjeljka, 28. rujna 2020. godine, će moći prijavljivati boravište jedino na adresi  Braće Monjac 24, na Zametu u Rijeci. Prijave će se zaprimati svakim radnim danom u vremenu od 8 do 14.30  sati, u prostorijama bivše II policijske postaje Rijeka.

Na navedenoj lokaciji studentima će biti isključivo omogućeno podnošenje zahtjeva za prijavu boravišta i ishodovanje odgovarajućih potvrda i uvjerenja.

Ova odluka donijeta je u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama uvjetovanim  pandemijom Covid-19, a u cilju smanjenja zadržavanja većeg broja građana kako unutar zgrade Policijske uprave primorsko-goranske, tako i na dvorištu prilikom čekanja na obavljanje upravnih poslova.

Podsjećamo studente ukoliko nisu vlasnici/suvlasnici nekretnine na kojoj prijavljuju boravište, da je zahtjevu potrebno priložiti izjavu stanodavca ili ugovor o najmu nekretnine sklopljen sa stanodavcem. Oba dokumenta moraju biti ovjerena kod javnog bilježnika ili stanodavac može dati suglasnost neposredno pred službenom osobom.

Pozivamo stanodavce koji posjeduju elektroničku osobnu iskaznicu ili drugu odgovarajuću vjerodajnicu na digitalno potpisivanje suglasnosti za prijavu boravišta korištenjem sustava e-Građani.

Studenti koji u istom mjestu i na istoj adresi imaju prijavljeno boravište u ukupnom trajanju od dvije i više godina, dužni su kod ponovnog podnošenja zahtjeva za prijavu boravišta dostaviti odgovarajuću dokumentaciju o opravdanosti podnošenja zahtjeva, primjerice potvrdu nadležnog tijela o školovanju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram