Povežite se s nama

Mozaik

Studio Smijeha u Rijeku dovodi stand-up show “Bosanski lonac”

Objavljeno

na
Nemoguće je izbjeći Bosance i Hercegovce u Hrvatskoj pa ih tako i Studio Smijeha ima nekoliko. Odlučili smo ih malo pomiješati i za večeru vam poslužiti Bosanski lonac, poručuju organizatori u uvodu svog priopćenja koje prenosimo.

“Ako je Bosna i Hercegovina po nečemu poznata onda je po humoru. Teško ti je, svakodnevnica te melje, obrati se Bosancu ili Hercegovcu kojeg poznaješ i oraspoložiti će te. E, u stand up predstavi Bosanski lonac ih je čak četvero. Tri muškarca i dama. U četvrtak, 27. lipnja vas u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku nasmijavaju Igor Drljo, Marko Dejanović, Miranda Lončar i Admir Šećkanović.

Show počinje u 20:30, a ulaznice u pretprodaji možete kupiti do 26.6. po cijeni od 50 kuna, dok će na dan predstave cijena ulaznice biti 60 kuna. Prodajna mjesta na kojima možete osigurati svoje ulaznice su Foto Revija, Cafe bar Nad Urom i poslovnica Dallas Recordsa u Rijeci.

Doza BiH humora namijenjena je starijima od 16 godina, a recept je slijedeći: za početak prodinstaš malo mostarca Drlje, da se atmosfera zagrije, onda dodaš zeru purgerskog bosanca Adija, čisto da pusti svoje arome iz dijaspore, zatim poklopiš sa hercegovkom Lončar, da bi na kraju završni tač svemu dobio sa sitno nasjeckanim banjalučaninom Dejanovićem. I miješaš”, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram