Povežite se s nama

Mozaik

Supružnici Robert i Kristina Kolar u nedjelju održavaju koncert u “Zajcu”

Objavljeno

na

Komorni koncerti u “Zajcu” uvijek oduševljavaju, a u nedjelju, 19. svibnja u 19 i 30 sati na programu riječkog HNK poseban je glazbeni događaj, koncert “Kolar i Kolar”. 

Supružnici i često partneri na sceni, koji su brojnu publiku početkom ove kazališne sezone zadivili zajedničkim nastupom u operi “Nikola Šubić Zrinjski” kao Zrinjski i njegova supruga Eva, nacionalna operna prvakinja, sopranistica Kristina Kolar i prvak riječke Opere, bariton Robert Kolar ovaj će komorni koncert, večer lieda začiniti, ne samo svojim pjevačkim talentom i umijećem, nego i svojom ljubavlju.

Izvest će dvadeset poznatih glazbenih skladbi lieda širokog tematskog spektra, što solo izvedbama, što u duetu. Na programu naći će se ponešto za svakoga, poput domaćih autora, Brune Bjelinskog, Jakova Hatzea, Jakova Gotovca, Blagoja Berse, Ivana pl. Zajca te ovom kraju omiljenog Ivana Matetića Ronjgova. Kolar i Kolar izvest će i duhovne skladbe poput “Pietà Signore” Alessandra Stradelle te skladbe poznatih skladatelja Schuberta, Donizettija i Dvořáka. Čut ćemo rasplesane melodije poput “El tra la la y el punteado” Enriquea Granadosa pa sve do melankolične “Když mne stará matka” Antonina Dvořáka.

Osim Nicolette Olivieri na klaviru, na koncertu će nastupiti i posebna gošća Ljerka Plesić Bjelinski, poznata koncertna pijanistica impresivne i duge karijere.

Ne propustite zajednički koncert Kristine i Roberta Kolara na sceni “Zajca” koji će glazbi udahnuti novi život.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram