Povežite se s nama

Crna kronika

Suradnjom riječke i opatijske policije uhićen 18-godišnjak zbog više kaznenih djela

Objavljeno

na
Suradnjom policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Opatije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih djela.

Policija ga sumnjiči da je od 31. ožujka do 6. travnja ove godine na području Opatije u ulici Nikole Tesle otuđio moped marke „Benelli 491 ST“, dok je u Rijeci u Tizianovoj ulici otuđio moped marke “Piaggio” kojim se i neovlašteno koristio. Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka su ga zatekli 20. travnja oko 1 sat u Zvonimirovoj ulici u Rijeci u vožnji istim te ga priveli na postupanje. Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima cijeni se na oko 14 500 kuna, a moped Piaggio je vraćen vlasniku.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je također utvrđeno da je u listopadu prošle godine na području Rijeke u ulici Mihačeva Draga počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u građevinski objekt u izgradnji, a u veljači ove godine je na području Podmurvica u Rijeci ispisivanjem grafita po zgradi odgojne ustanove počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.

Zbog osnova sumnje u počinjenje navedena dva kaznena djela krađe, teške krađe provaljivanjem u pokušaju te oštećenja tuđe stvari, 18-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram