Povežite se s nama


Jedinstvena manifestacija Taste & Music koja spaja užitak glazbe i okusa održat će se u nedjelju, 27. kolovoza na Trsatskoj gradini. Manifestacija će se održati u sklopu 12. Ljeta na Gradini, a inspirirana je specifičnim kvarnerskim jelima koja će biti poslužena na atraktivnim ambijentalnim prostorima Gradine.

Kvarnerske delicije će posluživati majstori kuhinje sedam restorana. A samo neka od jela koja će biti poslužena su: konoba Nebuloza – carpaccio od dimljene sabljarke s hrenom i tartufima, Stancija Kovačići – domaći korneti s paštetom od jetrice, marmeladom od luka i kobasicom od boškarina, bistro pizzeria Maslina na zelenom trgu – kockica morskog psa s kremom od slanutka i pestom od sušenog pomidora, bosiljka i pinjola, bistro restoran Kostrenka – bruschette s domaćom pilećom jetrenom paštetom uz tostirani kikiriki i reducirani aceto balsamico, restoran Hotela Continental – hobotnica na salatu, konoba Blato – marinirana slana srdela s kaparima, restoran Kamov – Grand Hotela Bonavia – roladice od tune i jadranskih kozica. Za slastice će biti zadužen Cacao Coffe&Sweets, a pripremiti će minjone s okusom torti bueno, cookies, amelie i cheese, a predstavit će se i vinarija Korak, Julius Meinl te Aura.

Kako bi doživljaj bio potpun, glazbu i gastronomske užitke sljubiti će Klapa Iskon te će ovom putovanju okusima Kvarnera pridodati i glazbenu notu i tako posjetiteljima pružiti jedinstveno iskustvo u kojem se spajaju sva osjetila.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 140 kn što uključuje degustaciju hrane i ulaznicu za sjedenje i taj dio manifestacije počinje u 20.00 h. Po cijeni od 50 kn, odnosno 70 kn na dan koncerta posjetitelji mogu kupiti ulaznicu za koncert Klape Iskon- stajanje s početkom od 21.30 h. Ulaz za koncertni nastup otvara se u 21.00 h.