Povežite se s namaJoš je jedna zajednička nogometna sezona stigla svome kraju. I u njoj je HNK Rijeka disala zajedno sa svojim navijačima, zajedno sa svim ljudima koji su redovno stizali na stadion, zajedno sa svim pretplatnicima i članovima našeg kluba.  Naši su momci svjesni da je upravo vaša podrška onaj ključni x faktor da se trude i igraju uvijek najbolje što u tom trenutku mogu. Takvu motivaciju, i oni to znaju, mogu dobiti samo od svoje vjerne publike, poručuju iz HNK Rijeke u priopćenju koje prenosimo.

Zbog toga je HNK Rijeka, u suradnji s našim sponzorom Ožujskim, odlučila za kraj sezone darovati svakog vlasnika kompleta ulaznica ručnikom i kišobranom. Za svaku izdvojenu kunu kako biste si osigurali pretplatu, a znamo da kune ne padaju s neba, za svaki napor i po najgorim vremenskim uvjetima da stignete na Rujevicu, za svaki promukao glas ostavljen u navijanju, za svaki onaj trenutak koji ste dijelili zajedno s nama i stvarali zajedno s nama – veliko vam hvala!

I upravo kao što vi time pokazujete koliko vam je stalo do svoga kluba, tako i klub na svoj način želi pokazati koliko mu je stalo do svakoga od vas!

Vaši ručnici ili kišobrani čekaju u Zapadnom trgovačkom centru od srijede 23. svibnja do nedjelje 27. svibnja na posebnom štandu koji ćete lako prepoznati. U srijedu, četvrtak i petak štand će biti otvoren od 16 do 21 sat, a u subotu i nedjelju radit će dvokratno: od 9 do 12 sati te od 16 do 21 sat.

Sve što je potrebno jest doći s Vašom pretplatničkom karticom i osobnom iskaznicom i podignuti svoj dar i svakako požurite jer oni brži će moći birati između ručnika ili kišobrana.

I za kraj, pozivamo vas da i dalje sudjelujete na utakmicama, da se pripremite na novu sezonu, novu pretplatu, a možda i članstvo u HNK Rijeka jer uz članstvo i pretplata je povoljnija. Mi vam zauzvrat garantiramo nastavak stvaranja jedne dobre, nove priče na koju ćemo u pravo vrijeme svi, uvjereni smo, biti ponosni, a to možemo samo zajedno jer #ZajednosmoRijeka