Povežite se s nama

Mozaik

Svečano otvorena novouređena plaža kultnog opatijskog hotela Kvarner

Objavljeno

naPrigodnim koktelom uoči početka ovog produženog vikenda je i službeno obilježeno otvorenje novouređene plaže prvog opatijskog hotela Kvarner. U glazbenom dijelu programa nastupio je The Splash Trio, a u osvježavajućim ljetnim pićima i finim zalogajima chefova hotela Kvarner uživali su gosti hotela i brojni uzvanici najveće opatijske hotelske kompanije Liburnia Riviera Hoteli. 

Radi se o završnoj fazi investicije Liburnia Riviera Hotela u plažu hotela Kvarner kojom je Opatija dobila još jedno predivno uređeno kupalište. Za uređenje plaže korišteni su isključivo prirodni materijali, odnosno autohtoni istarski kamen, čiji je tradicionalni izgled oplemenjen modernim dizajnom. Izrađene su i nove ograde, stepenice za pristup moru, tuševi te je osmišljen poseban koncept rasvjete kako bi se stvorio ugodan večernji ugođaj.

Iz najveće opatijske hotelske tvrtke ponosno najavljuju i nastavak ulaganja u uređenje plaža na cijeloj Liburniji:

“Naš je plan razvijati plaže na način da nadopunjuju ljepotu Opatije. Već nakon ljetne sezone planiramo započeti s radovima na plaži ispred hotela Ambasador te pripremiti dokumentaciju za obnovu nekoliko lovranskih plaža. Kao dio ovog procesa, naručili smo i multidisciplinarnu studiju koja bi trebala pridonijeti razvoju obalnog područja Liburnijske rivijere kako bi se očuvale netaknute prirodne plaže i uljepšala postojeća područja. Vjerujemo da ćemo zajedno s lokalnom zajednicom uspješno nastaviti planirati budući razvoj”, izjavio je Ivan Sarajlić iz Liburnia Riviera Hotela. 

Na prigodnom domjenku predstavljen je i poseban izložbeni prostor u hotelu Kvarner koji prikazuje impresivnu povijest hotela i Opatije, zanimljive faze izgradnje, ali i najnovija konzervatorska istraživanja koja su u tijeku. Gosti hotela kroz ovaj postav imaju priliku prošetati kroz povijest i saznati iz prve ruke kako napreduju posljednja istraživanja te kako će izgledati brojni detalji u interijeru, od izvornih oslika zidova pa do dekorativnih elemenata. Da je hotel Kvarner zaista kultni opatijski hotel potvrđuju i brojni zadovoljni gosti koji u njemu provode svoj ljetni odmor.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže