Povežite se s nama

Sport

Svećenik na Rujevici uoči Jadranskog derbija blagoslovio igrače i prostorije HNK Rijeke

Objavljeno

naDominikanski svećenik Ivan Dominik Iličić blagoslovio je u četvrtak prostorije HNK Rijeke, a na svom Facebook profilu objavio je fotografije s blagoslova,  kao i prateću poruku:

“Jučerašnji blagoslov u HNK Rijeka. Blagosloviti igrače i ostale dionike nekog nogometnog kluba ne znači biti protiv drugih klubova. Isus nije za jedan klub na način da bi bio protiv drugih klubova nego mislim da mu je stalo da što više igrača, djelatnika i navijača bude otvoreno njegovom blagoslovu i da kroz sport promiču, prije svega, ljudske i kršćanske vrijednosti te ostvare primjer pravog zajedništva. Molimo u tom duhu za naše sportaše, kojem god klubu pripadali, a osobito za naše drage Vatrene.

Ne zaboravimo moliti za njih kao osobe i sada kada nema svjetskog prvenstva. Kao uzor, igračima sam predstavio dominikanskog blaženika Piera Giorgia Frassatija koji je i sam bio sportaš. Volio je skijati i planinariti, a životno geslo bilo mu je Verso l’alto što znači prema vrhu, kako u sportu, planinarenju, tako i u životu. Prema vrhu, prema nebu, prema neprolaznim vrijednostima”, napisao je svećenik u svom statusu.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.11.2023.
Ovim putem obavještavamo korisnike kako prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. do dana 29. studenoga 2023. godine iznimno radi do 13:00 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti putem internet bankarstva ili RCC portala ovisno koju kategoriju mjesečne parkirne karte korisnici produljuju.

Fiuman Plus

Društvene mreže