Povežite se s nama

Sport

Svećenik na Rujevici uoči Jadranskog derbija blagoslovio igrače i prostorije HNK Rijeke

Objavljeno

na
Dominikanski svećenik Ivan Dominik Iličić blagoslovio je u četvrtak prostorije HNK Rijeke, a na svom Facebook profilu objavio je fotografije s blagoslova,  kao i prateću poruku:

“Jučerašnji blagoslov u HNK Rijeka. Blagosloviti igrače i ostale dionike nekog nogometnog kluba ne znači biti protiv drugih klubova. Isus nije za jedan klub na način da bi bio protiv drugih klubova nego mislim da mu je stalo da što više igrača, djelatnika i navijača bude otvoreno njegovom blagoslovu i da kroz sport promiču, prije svega, ljudske i kršćanske vrijednosti te ostvare primjer pravog zajedništva. Molimo u tom duhu za naše sportaše, kojem god klubu pripadali, a osobito za naše drage Vatrene.

Ne zaboravimo moliti za njih kao osobe i sada kada nema svjetskog prvenstva. Kao uzor, igračima sam predstavio dominikanskog blaženika Piera Giorgia Frassatija koji je i sam bio sportaš. Volio je skijati i planinariti, a životno geslo bilo mu je Verso l’alto što znači prema vrhu, kako u sportu, planinarenju, tako i u životu. Prema vrhu, prema nebu, prema neprolaznim vrijednostima”, napisao je svećenik u svom statusu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram