Povežite se s nama

Mozaik

Sveti Nikola razveselio male i velike Riječane na klizalištu Morska pahuljica

Objavljeno

na


Doček svetog Nikole na klizalištu „Morska pahuljica“, privukao je brojne posjetitelje koji su s veseljem došli dočekati omiljenog sveca, zaštitnika djece pomoraca i potrebitih. Organiziran je prigodni program i podjela poklona u čijoj su nabavci sudjelovali Grad Rijeka, Ina, Turistička zajednica grada Rijeke, Jadrolinija i Pik Rijeka. Program su već tradicionalno otvorile Prve riječke mažoretkinje, koje su kao i svake godine pomogle sv. Nikoli u podjeli poklona, a poklone i kolačiće pomogao je dijeliti i „Pumpić“, simpatična Inina maskota.

 Doček sv. Nikole jedan je od programa koji će se organizirati na klizalištu u periodu do 12. siječnja 2019.

U ponedjeljak 9. prosinca počinju prijave za 15. Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka, koja će se održavati tijekom zimskih praznika i to radnim danima, u terminima od 8 do 16 sati. Škola klizanja za riječke osnovnoškolce je besplatna. Plaća se jedino najam klizaljki za one polaznike koji nemaju svoje klizaljke i to u iznosu 10 kuna dnevno. Prednost pri upisu imat će ona djeca koja nikada nisu sudjelovala u Školi klizanja, a prošle godine su bila upisana na listu čekanja i mogu pohađati minimalno jedan tjedan Škole klizanja. Predbilježbe se vrše isključivo putem on-line prijavnice koju se može preuzeti na mrežnim stranicama Doma mladih Rijeka gdje su istaknuti svi termini Škole klizanja sa satnicom.

Informacije o radnom vremenu i programima klizališta, mogu se pronaći na Facebook stranici Rijecko.klizaliste, Instagram profilu i You Tube kanalu klizališta Morska pahuljica.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram