Povežite se s nama

Mozaik

Sveučilišna knjižnica Rijeka ponovno radi uz određena ograničenja

Objavljeno

na
Temeljem odluke Vlade Republike Hrvatske, Sveučilišna knjižnica Rijeka otvara se 27. travnja za korisnike prema ograničenom sustavu rada.

Radno vrijeme knjižnice bit će od ponedjeljka do petka od 9:00 do 14:00 sati. 

Od korisničkog prostora bit će otvoren samo prostor posudbe,  kako bi se osiguralo držanje potrebnog razmaka te izbjeglo dolaženje u rizičan kontakt. U prostor će biti omogućen ulazak jedne osobe uz obavezno držanje razmaka od dva metra u hodniku Knjižnice pri čekanju.

Čitaonice će biti zatvorene.

Korisnici su se obavezni držati uputa nadležnih tijela vezanih uz pojačanu higijenu ruku, u čiju svrhu će na ulasku u prostor biti postavljen spremnik sa sredstvom za dezinfekciju ruku.

Kako bi se osiguralo držanje socijalne distance i ulazak u Knjižnicu smanjio na najmanju moguću mjeru, naručivanje građe bit će moguće isključivo putem e-maila katalog@svkri.hr, dok će se preuzimanje građe odvijati u prostoru posudbe pod ranije navedenim uputama. Istovremeno će biti moguće posuditi 5 primjeraka građe.

Vraćanje knjiga bit će moguće isključivo u knjigomat (s desne strane ulaza u zgradu, dostupan 24 sata).

U periodu trajanja obustave nastave zakasnina na posuđenu građu neće se naplaćivati studentima.

Preporuka je da se sva potrebna plaćanja vrše beskontaktnim kartičnim putem.

Korisnicima će biti omogućena digitalizacija građe na zahtjev (članci iz časopisa, poglavlje iz knjige ili do 30 stranica po zahtjevu) putem e-maila katalog@svkri.hr.

Informacijski upiti i tematska pretraživanje vršit će se isključivo putem e-maila informator@svkri.hr

Sve daljnje informacije o radu Knjižnice mogu se pratiti na mrežnim stranicama i Facebook stranici Knjižnice.

Tijekom perioda prilagođenog rada knjižnice Podružnica Kampus raditi će dva dana u tjednu, utorkom i četvrtkom od 12.00 do 14.00 sati isključivo radi posudbe građe ili povrata za svoje korisnike. Sve ostale usluge ostaju kao i do sad elektroničkim putem. 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram