Povežite se s nama

Crna kronika

Svjedokinja sudara Porschea i cisterne: Jurilo ih je 5 – 6. Vozili su preko 200 na sat

Objavljeno

na


Između Beleja i Hraste na Cresu jučer se dogodila teška prometna nesreća u kojoj se Porsche izravno sudario s cisternom. U kakvom je stanju automobil, najbolje svjedoče fotografije koje je objavilo Dobrovoljno vatrogasno društvo Cres, ali i snimka nesreće svjedokinje sudara koju je objavio Morski.hr.

“Poslije Martinšćice prelazili su nas Porschei, njih 5-6. Išli su 200 na sat. Mi smo mislili da je čovjek mrtav, ali vidimo da je ipak živ, ali potpuno zarobljen u autu. Isuse, oni nisu normalni”, kazuje svjedokinja potresena događajem, dok se na snimci vidi osoba koja iz automobila diže palac gore na pitanje je li dobro.

Teško ozlijeđen 45-godišnjak

Iz PU primorsko-goranske su nam kazali da se nesreća dogodila oko 13:30, kada je Porsche zagrebačkih registracija zbog neprilagođene brzine skrenuo u suprotnu traku i izravno se sudario s cisternom riječkih registracija. Vozač Porschea, 45-godišnjak, teško je ozlijeđen i prebačen u KBC Rijeka, gdje mu se pruža pomoć. Kao što se može vidjeti na fotografijama, vatrogasci su morali rezati lim kako bi izvukli unesrećenog vozača.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže