Povežite se s nama

Mozaik

Svjetlosna dimenzija Trsatske gradine na jedinstvenoj manifestaciji Light transformation

Objavljeno

naLight transformation Gradina – manifestacija čija je nit vodilja upravo svjetlost, održat će se u nedjelju, 05. kolovoza kada će kaštel zasjati u potpuno drugačijem izdanju i pokazati svu svoju raskoš pod svjetlima reflektora. Svjetlosni efekti upotpunjeni glazbenom kulisom prikazat će Gradinu u nesvakidašnjem izdanju, a igru svjetlosti kreirat će majstori zanata- G.I.S. produkcija koja već nekoliko godina kroz ovu manifestaciju uistinu transformira stvarnost koristeći se led rasvjetom, laserima te mnogobrojnim scenskim elementima i specijalnim efektima.

Tendencija ove manifestacije je stavi naglasak na arhitektonske ljepote trsatskog kaštela što se najbolje postiže svjetlosnim elementima koji će fokus staviti na jedinstvene elemente Gradine kao što je Rimska kula, zmajevi i pročelje Mira junaka te spilje.

Osim fascinantnih svjetlosnih efekata, posjetitelje očekuje i party koji će u plesnim ritmovima ovu ljetnu noć produžiti do ranih jutarnjih sati, a za izvrsnu glazbu bit će zaduženi DJ Dado – renomirani DJ koji je nastupao u brojnim klubovima diljem Hrvatske i Tony T Sax na saksofonu – diplomirani glazbenik i profesor te dobitnik nagrade Status.

Manifestacija počinje u 21.30 h kada se otvaraju vrata Trsatske gradine. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram