Povežite se s nama

Vijesti

Švorinić: Nije mi jasno zašto se Čordašev želi ugurati među ekstremiste

Objavljeno

naPredsjednik Liste za Rijeku, Danko Švorinić, odlučio je reagirati na današnje izjave Tihomira Čordaševa iz Akcije Mladih.

Njegovo reagiranje prenosimo u cijelosti:

“Prije svega, nije mi jasno zbog čega se Tihomir Čordašev uporno želi ugurati među ekstremiste. Ja ne mislim da je kolega politički ekstremist ali se u najmanju ruku našao u lošem društvu. Prema mojem dubokom uvjerenju, on ne sudjeluje u donošenju političkih odluka nego figurira više kao dodatna oprema HDZ-ove vijećnice Ivone Milinović, od koje se zbog ekstremizma ogradila i vlastita stranka.

Ovim putem pozivam Čordaševove kolege iz Akcije mladih, od kojih mnoge cijenim, da mu pomognu u rasuđivanju primjerene od neprimjerene komunikacije u javnom prostoru. Sudjelovanje u pokušaju javnog linča na društvenim mrežama u kojem pojedinci neistomišljenicima prijete vješalima, odstrelom ili ih vrijeđaju na najprizemniji mogući način, to zasigurno nije. Nažalost, svoj aktivni doprinos takvom načinu komunikacije dao je i Tihomir Čordašev. On je toga itekako svjestan kao i svi oni koji su svoje prijetnje ili uvrede u međuvremenu munjevito obrisali s facebooka.

Iako se kolega Čordašev potrudio napisati opsežno reagiranje, smatram da je dalja polemika bespredmetna s obzirom da će se nastaviti na za to kvalificiranijem mjestu. Prepustimo institucijama da odrade svoje posao”, poručio je Švorinić.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram