Povežite se s nama

Fiuman Plus

Talentirani riječki snimatelj Mateo Jurčić objavio svoju priču kroz dvominutni video

Objavljeno

na
Mateo Jurčić, rođen u Kastvu, koji je surađivao s poznatim imenima hrvatske glazbene scene i mnogobrojnim reklamama za hrvatska, a tako i strana poduzeća, objavio je dvominutni showreel video u kojem prepričava svoj put i razvitak u video produkciji pod nazivom “Turning dreams into reality”.

Mateo Jurčić, po struci industrijski dizajner, nakon srednje škole počeo je polagati interes u video produkciju. Što je na prvu izgledalo kao hobi, počelo se razvijati u umjetnost, a praksa i internet omogućili su da postane prepoznatljivo ime u industriji video produkcije na riječkom području i šire. Strast prema video produkciji je rasla, a veliki trud koji ulaže u svoj razvoj vidljiv je u njegovim radovima.

Upravo zbog svoje pristupačnosti i skromnosti, kolege iz video industrije vole surađivati s njime i razmjenjivati iskustva. 

Trenutno stoji iza dva brenda pod nazivom “Mateo Jurčić Videography” te “Lumiere Production”, koji je rezultat nekolicine uspješnih projekata s ruskim scenaristom i glumcem Artemom Dushkinom. Mateo najavljuje da je ovo samo početak te da imaju velike planove i projekte za budućnost.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram