Povežite se s namaNova autorska predstava jednog od najpoznatijih glumaca u regiji i televizijske zvijezde  Tarika Filipovića  – „Ćiro“, o životu Miroslava Ćire Blaževića, bit će izvedena 14. kolovoza u Opatiji, na ljetnoj pozornici,  s početkom u 21 sat. Predstava koja je oduševila publiku širom Hrvatske na prvu loptu priča o životu i karijeri trenera svih trenera!

Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici, nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno sine moj  dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

„Ćiro“ je Tarikov novi i originalan projekt kojeg zajedno s njim autorski potpisuje Antonio Gabelić, a producira ga Tarikov prijatelj i renomirani producent Tomislav Kašljević. U ovoj sjajnoj monodrami, Tarik Filipović, inače strastveni nogometni navijač, progovara o tome što je Ćiro Blažević predstavljao za njega osobno, kroz period odrastanja i sazrijevanja.

Tarik Filipović jedan je od najpoznatijih glumaca naših prostora. Rođeni Zeničanin, sa svojim je predstavama Spektakluk i Magic Act Show u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač,  obarao rekorde popularnosti. Isto tako, s predstavom „Ćiro“ u samo nekoliko mjeseci kako je predstava na turneji, Tarik Filipović je zaista ponovno dokazao da je majstor svog zanata!

Cijena ulaznice je 90 kuna u sustavu mojekarte.hr.