Povežite se s nama

Mozaik

Tea Tairović uskoro nastupa u Rijeci, Azura klub najavljuje da se priprema spektakl

Objavljeno

na


Azura Club redovito poziva istaknute glazbenike iz naše regije, a idućeg petka, 1.3.2024., u Rijeku dolazi Tea Tairović, jedna od trenutno vrlo traženih pjevačica na Balkanu. Tea je poznata po svojim energičnim nastupima i širokom repertoaru pjesama koje su pridobile simpatije publike mlažih generacija. Osim što je njezina glazba široko prihvaćena, Tea je poznata i po svojoj karizmi te sposobnosti da publiku uključi u svoje nastupe, što je čini omiljenom među obožavateljima.

Rođena u Novom Sadu, Tea je od rane dobi pokazivala interes za scenske nastupe. Njezin prvi singl “Da si moj” objavljen je 2014. godine, nakon čega je uslijedilo sudjelovanje u Zvezde Granda i finalni plasman. Suradnja s Šabanom Šaulićem na pjesmi “Otkad tebe znam” označila je prekretnicu u njezinoj karijeri, a uslijedile su brojne uspješne suradnje i hitovi koji su je učvrstili kao jednu od vodećih zvijezda na balkanskoj glazbenoj sceni.

Koncert u Azura Clubu bit će prilika da se publika uživo uvjeri u Tein talent i energiju. Klub se priprema za ovaj događaj posebnim scenskim efektima i iznenađenjima, a koncert će obuhvatiti i terasu i unutrašnjost kluba. DJ Politix zadužen je za zagrijavanje uz najbolje od Balkan Clubbinga.

Ulaznice su dostupne po cijeni od 20,00 € za rane kupnje (Early Bird), dok će se cijena ulaznica povećati na 30,00 € kako se koncert bliži.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže