Povežite se s nama

Mozaik

Teatar Exit u HKD dovodi predstavu Dvoje uz dvoje vrhunskih glumaca

Objavljeno

na

Gosti iz Teatra Exit u četvrtak 17. listopada u 20 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku gostuju s predstavom Dvoje, uz dvoje vrhunskih glumaca – Bojanu Gregorić Vejzović i Dražena Čučeka.

Dvoje je kazališna avantura dvoje glumaca i njihovih 14 uloga utopljenih u žamor café- barova, zvuk džuboksa, dim cigareta, a sve uz zavodljivi zvuk saksofona.
Svakodnevno pijemo u kafićima, ručamo u restoranima sjedeći pokraj nama nepoznatih ljudi o kojima ništa ne znamo i za koje nas nije briga kao, uostalom, ni njih za nas. I tako tisuće sudbina prolazi pokraj nas, a koje jedva da primjećujemo. Dvoje je priča o životu. Ili, bolje, priča iz života. Isječci iz života. Nekad veseli, a nekad tužni. Kao što život i jest.

Predstava u režiji Matka Raguža napravljena je prema tekstu Jima Cartwrighta, a uz Bojanu Gregorić Vejzović i Dražena Čučeka na pozornici je i Jakša Jordes na saksofonu.

Predstava se održava na maloj sceni, stoga je broj sjedećih mjesta ograničen. Ulaznice po cijeni od 90,00 kn su u prodaji online preko sustava mojekarte.hr ili u Dallas Music Shopu i caffe baru Nad Urom te sat vremena prije početka predstave na blagajni HKD-a.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram