Povežite se s nama

Crna kronika

Teže ozlijeđen pijani motorist bez kacige na ulazu u Opatiju

Objavljeno

na

Foto: Dino B.Tijekom vikenda na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 29 prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba teže ozlijeđena, a šest osoba je lakše ozlijeđeno.

Teže je ozlijeđen 56-godišnji vozač mopeda, stradao 1. rujna oko 16.50 sati u prometnoj nesreći na području Matulja na samom ulazu u Opatiju. Mopedom je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,69 g/kg i bez zaštitne kacige te neposredno pred ulaskom u kružni tok s mopedom pao na kolnik. 

Zbog ugrožavanja sigurnosti prometa na cestama u službenim prostorijama policije zadržana su tri vozača. Dvojica od njih zaustavljena su na području Crikvenice tijekom 31. kolovoza. Prvi od njih, 31-godišnji vozač osobnog vozila zaustavljen je tijekom noći, a izmjerena mu je koncentracija alkohola od 2,03 g/kg.  Drugi vozač zaustavljen je u Crikvenici istog dana oko 16.05 sati, a riječ je o 37-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine. Upravljao je osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i s koncentracijom alkohola od  2,60 g/kg. 

Jučer, u 1. rujna  oko 2.30 sati u Delnicama je zaustavljen i zadržan u prostorijama policije 26-godišnji vozač osobnog vozila s izmjerenom koncentracijom alkohola od 2,04 g/kg.

Osim toga, policija je jučer oko 20 sati u Novom Vinodolskom zaustavila 50-godišnjeg vozača mopeda koji, kao ni  40-godišnja putnica na mopedu nije koristio zaštitnu kacigu.

Svi vozači zatečeni u prometu u počinjenju prekršaja sankcionirani su sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram