Povežite se s nama
Opatijska Ljetna pozornica ove bi godine napokon, prema svemu sudeći, ponovno trebala živjeti punim plućima i ugostiti brojna poznata imena ne samo s hrvatske, već i svjetske glazbene scene.

Ekskluzivno doznajemo da osim Zucchera ove godine na Ljetnu pozornicu dolazi još nekoliko izvođača svjetskog glasa. Prvi puta u Opatiju dolaze planetarno popularni The Dire Straits Experience, koji će upravo svojim nastupom otvoriti ovogodišnju koncertnu sezonu na Ljetnoj pozornici! Njihov nastup na rasporedu je u petak, 01. lipnja 2018. u 21:30 sati.

Njihova ovogodišnja velika europska turneja obuhvaća London, Pariz, Amsterdam, Liverpool, a u tom probranom društvu – gotovo nevjerojatno – nalazi se i Opatija.

Članovi grupe The Dire Straits razišli su se 1995. godine, a Chris White i Chris Whitten, nakon rastanka s vokalom Knopflerom, nastavljaju puniti svjetske dvorane s The Dire Straits Experience. Kako stvari stoje ovo vruće opatijsko koncertno ljeto otvorit će svjetski super-hitovi “Sultan of Swing”, “Money For Nothing”, “So Far Away” i “Brothers in Arms”.

Pretprodaja ulaznica kreće od 5. travnja 2018. na prodajnim mjestima Festivala Opatija i sustava Mojekarte.hr. U prodaji su samo sjedeća mjesta po cijeni od 200, 150 i 100 kuna do 10. svibnja, nakon čega cijena ulaznice poskupljuje za 50 kuna.

Na Ljetnoj pozornici dugo godina nisu gostovali veći svjetski koncerti, dok se čini da će ih ove godine biti dva ili po nekim informacijama čak tri.