Povežite se s nama


Menadžer pjevača Marka Perkovića Thompsona potvrdio je za RTL kako će koncert u Kostreni, koji je prije nekoliko dana otkazan, ipak biti održan. Direktor Komunalnog društva Kostrena i šef lokalnog ogranka HDZ-a Tomislav Matić uputio je poziv Thompsonovom menadžeru u kojem ga je tražio da koncert ipak održe.

Podsjećamo, Marko Perković Thompson 28. travnja je trebao održati koncert u Sportskoj dvorani Kostrena. U široj okolici Kostrene, uključujući i Rijeku, već su bili postavljeni jumbo plakati, a onda je stigla obavijest da od cijelog eventa neće biti ništa.

Iz Komunalnog društva Kostrena, koje upravlja Sportskom dvoranom, menadžmentu pjevača javljeno je da u Kostreni ne može nastupiti. U dopisu koji je poslan iz KD Kostrena pisalo je da se otkazuje Ugovor o privremenom korištenju dvorane sklopljen 19. ožujka 2018. uz sljedeće obrazloženje:

“Nakon konzultacija predstavnika davatelja, kao i predstavnika branitelja s načelnikom Općine Kostrena donesen je zaključak da u ovom trenutku zbog političke situacije na lokalnoj razini nije prikladno gostovanje predloženog izvođača jer bi se isto moglo protumačiti kao angažman u povodu obilježavanja 25. obljetnice osnutka Općine Kostrena u aranžmanu Općine Kostrena ili KD-a Kostrena. Od strane načelnika Općine Kostrena g. Dražena Vranića usmeno je predloženo da se koncert M. P. Thompsona odgodi do daljnjega, a pošto se radi o najvišem predstavniku izvršne vlasti našeg jedinog vlasnika, donesena je odluka iz naslova”, navodi se u obrazloženju KD Kostrena, čiji je direktor šef kostrenskog HDZ-a Tomislav Matić.

Iz općine Kostrena kasnije su priopćili kako Općina nije sudjelovala u razgovorima oko organizacije koncerta niti je bila upoznata da su ugovori već potpisani, javlja RTL.