Povežite se s nama

Vijesti

Tijekom cijele subote zatvorena cesta prema uvali Žurkovo

Objavljeno

na
U subotu, 27. svibnja 2023. u Kostreni će se održati 25. Županijske sportske igare dragovoljaca i veterana Domovinskog rata PGŽ. Od petka u 22:00 sata do sutra 27. 5. u 23:00 sata za sav promet bit će zatvorena cesta prema uvali Žurkovo, a pristup će biti omogućen jedino dostavi, interventnim vozilima i stanovnicima Žurkova.

Riječ je o cjelodnevnom sportskom događaju u kojem će sudjelovati 22 ekipe s oko 700 natjecatelja iz 18 županijskih ogranaka i 4 kluba u 11 sportskih disciplina. Većina natjecanja održavat će se  u Kostreni, izuzev kuglanja koje će biti organizirano u Dražicama i streljaštva u Voloskom. Program počinje okupljanjem na parkiralištu u Žurkovu od kuda svi sudionici u mimohodu idu prema stadionu NK Pomorac u Žuknici.

U 9:30 sati na stadionu će se održati postrojavanje i svečano otvorenje igara nakon čega se natjecatelji raspoređuju po sportskim borilištima. Proglašenje pobjednika predviđeno je u Žurkovu iza 17 sati nakon čega slijedi druženje i zabava.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram