Povežite se s nama

Vijesti

Tijekom cijele subote zatvorena cesta prema uvali Žurkovo

Objavljeno

na


U subotu, 27. svibnja 2023. u Kostreni će se održati 25. Županijske sportske igare dragovoljaca i veterana Domovinskog rata PGŽ. Od petka u 22:00 sata do sutra 27. 5. u 23:00 sata za sav promet bit će zatvorena cesta prema uvali Žurkovo, a pristup će biti omogućen jedino dostavi, interventnim vozilima i stanovnicima Žurkova.

Riječ je o cjelodnevnom sportskom događaju u kojem će sudjelovati 22 ekipe s oko 700 natjecatelja iz 18 županijskih ogranaka i 4 kluba u 11 sportskih disciplina. Većina natjecanja održavat će se  u Kostreni, izuzev kuglanja koje će biti organizirano u Dražicama i streljaštva u Voloskom. Program počinje okupljanjem na parkiralištu u Žurkovu od kuda svi sudionici u mimohodu idu prema stadionu NK Pomorac u Žuknici.

U 9:30 sati na stadionu će se održati postrojavanje i svečano otvorenje igara nakon čega se natjecatelji raspoređuju po sportskim borilištima. Proglašenje pobjednika predviđeno je u Žurkovu iza 17 sati nakon čega slijedi druženje i zabava.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže