Povežite se s nama

Crna kronika

Tijekom i prije derbija Rijeka – Dinamo uhićeno devet osoba

Objavljeno

na


Na riječkom stadionu na Rujevici  u nedjelju, 21. svibnja odigrana je nogometna utakmica između HNK Rijeka  iz Rijeke i  GNK  Dinamo iz Zagreba. Utakmicu je pratilo oko 8.200 posjetitelja, od kojih oko 350 navijača gostujuće momčadi.

Prije, za vrijeme i nakon utakmice privedeno je devet osoba, a riječ je o navijačima gostujuće i domaće momčadi koji su počinili prekršaje iz Zakona o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima  i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Navedeni su privedeni zbog alkoholiziranosti, pokušaja unošenja droge, utrčavanja i bacanja predmeta u natjecateljski prostor, pokušaja ulaska na stadion bez ulaznice i vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika te tučnjave.

Osim spomenutih, prije početka utakmice preventivno su zadržane četiri osobe koje nisu imale valjane ulaznice.

Za vrijeme utakmice zapaljeno je nekoliko baklji i dimnih kutija te policija nastavlja s utvrđivanjem osoba koje su počinile navedena protupravna ponašanja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže