Povežite se s nama

Crna kronika

Tijekom prošlog tjedna u PGŽ 62 prometne nesreće

Objavljeno

na

Ilustracija - Foto: Mihaela Đaković


Na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske proteklog  tjedna dogodile su se 62 prometne nesreće, od kojih su dvije teške, a 60 lakše nesreće. U ovim prometnim nesrećama sedam je osoba teže, a 14 ih je lakše ozlijeđeno. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 774.100 kuna. U nesrećama je sudjelovalo sedam stranih državljana, jedan pješak, kao i pet alkoholiziranih vozača.

U navedenom razdoblju ukupno je alkotestirano 313 vozača, od kojih je kod njih 28 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg, a dvoje vozača je  imao koncentraciju alkohola do 0,50 g/kg. Od alkoholiziranih vozača, njih 15 je bilo u dobi iznad 35. godine života, devet ih je između 25. i 35. godine života, dok ih je šest u kategoriji između 18. i 25. godine života.

Najveća koncentracija alkohola od 1,98 g/kg izmjerena je 34-godišnjoj vozačici osobnog vozila kod Lokava. U petak, 22. studenoga oko 6.40 sati uzrokovala je prometnu nesreću upravljajući u alkoholiziranom stanju osobnim vozilom marke Fiat,  delničkih registracijskih oznaka. U nesreći je zadobila i lakše ozljede, a zbog izazivanja prometne nesreće u alkoholiziranom stanju, sankcionirana je sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram