Povežite se s nama

Sport

Tijekom vikenda četiri tisuće građana posjetilo Platak

Objavljeno

na


Proteklog vikenda Platak je posjetilo oko četiri tisuće posjetitelja, rekao je zamjenik župana Petar Mamula u osvrtu na veliki interes za zimske radosti na „brdu uživanja“ i iznio brojke od 724 prodane ski karte, 265 najma sanjki te punom parkingu s preko tisuću automobila u nedjelju.

Brojne posjetitelja privukao je i Carnival Snowboard Session, ujedno i Prvenstvo Primorsko-goranske županije u snowboardu, koji se ove nedjelje po drugi put održao na Platku, istaknuo je dožupan na redovitom susretu s novinarima i podsjetio da ni ovog vikend neće nedostajati događanja kada će Platak ugostiti treću utrku Euro Cup serije u organizaciji Skibike Croatia.

Očekuje se nastup 70-tak natjecatelja iz 15 zemalja, među kojima su Austrija, Grčka, Njemačka, Italija, Švicarska, Hrvatska, ali i SAD. Natjecanje se održava pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije u suradnji s Turističkom zajednicom Kvarnera, Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Općine Čavle.

Na pitanje novinara o početku rada nove žičare na Platku, zamjenik Mamula rekao je kako je u postupku ishodovanje uporabne dozvole. Dodao je da je zasnježenje u punom jeku te da će stara žičara također ostati u funkciji.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže